Opinie


Zapraszamy do zapoznania z opiniami osób, które nas odwiedziły.

Byłeś u nas? Podziel się swoją opinią.



Opinia

 



Opinię dodał:  Bartek Stołek - 03.10.2016

Świetne miejsce, fajni gospodarze. Wracam najszybciej jak się da! :) 

---------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Łukasz (Gofer) Szlafka -  11.04.2016

Takiej dziczy,pięknej przyrody, sadzenia klocka w nocy w środku dziczy z krzykiem pijanych świerszczy nigdzie indziej nie zaznacie. Jak chcesz się cofnąć kilkaset lat wstecz to koniecznie musisz się tam wybrać :)  

--------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Witek  -  04.08.2015

Naprawdę żal wyjeżdżać............

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Ania ze Świdnika  -  03.05.2015

Najlepsza majówka na świecie. Wspaniałe miejsce, wspaniały klimat, wspaniali ludzie. Naprawdę warto pojechać do tego raju dla wędkarzy.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Damian Stalowa Wola  -  11.03.2015

U Mańka byłem kilka razy, zawsze połowiłem sporo szczupaków ale również piękne bolenie z Bugu.

Klimat u Mańka zawsze jest rewelacyjny i jak ktoś raz przyjdzie na pewno tam wróci, gospodarze to wspaniali ludzie i nie idzie się z nimi nudzić :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Robert  -  12.02.2015

Byłem 2 razy w tym raz z całą rodziną wszyscy mega zadowoleni Mariusz nie pozwala się nudzić potrafi znaleźć czas dla wszystkich ,poczułem się tam tak jak bym odwiedził przyjaciół z którymi dopiero wczoraj się rozstałem ,niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju atmosfera pozwala zostawić gdzieś daleko sprawy dnia codziennego i cieszyć się chwilą, podziwiać wschód słońca nad Burzyskami i słuchać klangoru żurawi w zapadającym zmierzchu .już nie mogę się doczekać kiedy znów odwiedzę to magiczne i jedyne w swoim rodzaju miejsce.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Łukasz  -  22.10.2014

U Mańka byłem już 5 razy i ciągle mi mało. Dziewicza przyroda, możliwość łowienia ryb na wodzie stojącej jak i rzece, drapieżników i ryb spokojnego żeru. Wspaniali ludzie i Gospodarz, który zawsze służy pomocą i dobrą radą.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Jacek Łódź  -  24.09.2014

Najlepsze miejsce na odpoczynek ,nie tylko ten wędkarski w jakim byłem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Marcin  -  16.09.2014

Tam jest pięknie ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Semi  -  15.09.2014

Chcesz odpocząć i połowić, to rusz do Mańka dupsko, ja byłem i nie mogę się doczekać kiedy znów pojadę. ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Marcin Lublin  -  15.09.2014

Świetna atmosfera, gospodarz wspaniały człowiek, gościnność super. Pozdrawiamy Maniuś ekipa z Lublina.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Sławek  -  27.08.2014

Byłem , zobaczyłem , połowiłem .Dobre miejsce odpoczynku dla rodziny i przeżycia wędkarskiej przygody.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Sławek  -  17.08.2014

Na łowisku u Mańka czas się zatrzymał na 30 lat. Zapraszam wszystkich na poligon wędkarski jak szukacie mocnych wrażeń to tu znajdziecie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Szymek  -  15.08.2014

Wspaniały gospodarz, super atmosfera, wspaniały burzański klimat, tanio i solidnie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Gabriel  -  11.08.2014

Piękne tereny , dużo ryb ,oraz wygodne łóżka polecam

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Sławomir Tabor  -  10.08.2014

Byłem u Mańka kilka razy ,zawsze połowiłem rybek , bez względu na pogodę i porę roku . Słychać ciszę płynącego Bugu. Warunki do turystyki wędkarskiej bardzo dobre a i z rodzinką można tam odpocząć.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opinię dodał:  Bogumił  -  08.08.2014

Piękne tereny, mnóstwo ryb, komfortowe warunki, polecam!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------